Comença el compte enrere de l’obertura càmping el pròximdivendres dia 19 de juny! I si no fos prou, el dissabte 20 hi ha organitzat ni més ni menys que un Liceu a la Fresca la la zona de la Font Pudosa de Sant Llorenç de la Muga!! Què millor que gaudir de l’Òpera de Barcelona entre les muntanyes de l’Empordà? Reserva les teves entrades al 675 14 34 08, aforament limitat!


Comienza la cuenta atrás para la apertura del càmping el próximo viernes día 19 de junio! Y si fuera poco, el sábado 20 hay organizado nada menos que un Liceo a la Fresca la la zona de la Fuente Pudosa de San Lorenzo de la Muga !! Qué mejor que disfrutar de la Ópera de Barcelona entre las montañas del Empordà? Reserva tus entradas al 675 14 34 08, aforo limitado!


The countdown  of the campsite opening has already began! On Friday 19th we open again and, if that wasn’t enough, on Saturday the 20th, an opera concert is been organized in the village of Sant Llorenç de la Muga, just behind the church! Is there anything better than enjoying the Ópera de Barcelona in the beauty of the Empordà setting? Book your tickets at 675 14 34 08, limited capacity!