Us proposem una nova activitat per aquest dissabte 8 de desembre. Una festa plena d’activitats organitzada per l’associació de comerciants Rambla Amunt. De les 10h a les 20h hi hauràn parades que ens divertiràn amb l’ambient nadalenc. De 17h a 18:30h hi haurà una venta de xocolata, i tot seguit, espectacle Jedi amb espases de llum. Ideal per la canalla! Durant la tarda es duràn a terme tot de tallers de pràctica per tothom.


We propose you a new activity for this Saturday, December 8. A party full of activities organized by the Rambla Amunt traders association. From 10 a.m. to 8 p.m. there will be stalls that will enhance the magical Christmas atmosphere. From 5pm to 6.30 pm there will be a chocolate sale, and then a Jedi spectacle with light swords. An ideal activity for the children! During the afternoon practical workshops will be carried out for everyone to join.


Os proponemos una nueva actividad para este sábado 8 de diciembre. Una fiesta llena de actividades organizada por la asociación de comerciantes Rambla Amunt. De las 10h a las 20h habrán paradas que nos diviertirán con su ambiente navideño. De 17h a 18:30h habrá una venta de chocolate, y a continuación, espectáculo Jedi con espadas de luz. Ideal para los niños! Durante la tarde se llevarán a cabo todo de talleres de práctica para todos.