Services

IMG_20160823_101534
The pool is located next to the bar area with sun and shade. It is a nice area overlooking the valley that surrounds the camp.

IMG_20160818_155156
Disposem d’una zona de bar oberta tot el dia amb una pantalla gran per veure conjuntament els esdeveniments esportius de temporada. Fotografia: Terrassa del bar.

Area equipped with washer and dryer, as well as sinks for washing delicate clothes by hand.

WC Homes
Els lavabos están situats al centre el càmping per tal de ser més accessibles a totes les zones del mateix. Disposen d’aigua calenta, dutxes, lavabos i un canviador per a nadons. Fotografia: Lavabo d’homes.

Is an access to drinking water, which can wash cooking utensils.
It has an area for children which included tubogans, grontxadors and a playground for children.
Includes basketball court, soccer goal and volleyball / batminton, surrounded by a garden area where you can develop any type of recreational activity and family. It also includes track pentanca.


Si necessites connectar-te en línia disposes de Wifi al teu abast, amb connexió a totes les zones del càmping.

A l’estiu fem pa i croissants per encàrrec. És preferible fer una reserva de la comanda de pa pel dia següent. Oferim diferents varietats de pa: rústica, baguette i barra integral.
Malgrat el càmping no disposa de servei de lloguer de neveres, l’empresa Rentit envia electrodomèstics de lloguer com neveres o microones directament al nostre càmping sense cost afegit. Llogar amb Rentit és una opció fàcil i ràpida. Només cal indicar el nom del càmping i el vostre dia d’entrada i sortida. Us portarán els electrodomèstics directament a la vostra parcel·la, i us els vindrán a recollir el dia que marxeu.
Malgrat al càmping no proveïm de servei de lloguer de bicicletes, l’empresa Edibikes, situada a Vila-sacra, pot portar les bicicletes de lloguer directament al càmping per poder realitzar la vostra sortida.

Latest news

  • Segment del Film La Ruta de l'Atzar

Watch the best tourist film in the world!

November 14th, 2018|0 Comments

CAT La campanya per la promoció turística de Catalunya ha estat sel·leccionada entre més de 3.000 films com la millor pel·lícula turística del món! Encara no l’heu vista? Ara és el moment de veure “La […]

  • Parcel·la tenda plot tent

Low season discount/ Descompte temporada baixa!

September 4th, 2018|0 Comments

ENG Enjoy the camping lifestyle to its fullest with the low season discount: 2 people from 22€/day and 4 people from 30€/day (tent, van or camper included). Offer available up from September 15th!

CAT Gaudeix de […]

  • Diem adéu a l'estiu

Diem adéu a la temporada d’estiu!

August 31st, 2018|0 Comments

ENG The whole team of Camping La Fradera wishes you a good autumn!!! Thanks to all those who visited us this season, we really hope you enjoyed the summer by our side. For those who […]

  • mobile home maxi

Mobile home amb capacitat per sis persones

August 28th, 2018|0 Comments

CAT En temporada baixa disfruta d’aquest fantàstic mobile home amb capacitat per 6 persones a preus ben familiar! La reserva per una nit surt a 120€ o, si el reserveu més d’una nit surt 88€/nit (taxa […]