Services

IMG_20160823_101534
The pool is located next to the bar area with sun and shade. It is a nice area overlooking the valley that surrounds the camp.

IMG_20160818_155156
Disposem d’una zona de bar oberta tot el dia amb una pantalla gran per veure conjuntament els esdeveniments esportius de temporada. Fotografia: Terrassa del bar.

Area equipped with washer and dryer, as well as sinks for washing delicate clothes by hand.

WC Homes
Els lavabos están situats al centre el càmping per tal de ser més accessibles a totes les zones del mateix. Disposen d’aigua calenta, dutxes, lavabos i un canviador per a nadons. Fotografia: Lavabo d’homes.

Is an access to drinking water, which can wash cooking utensils.
It has an area for children which included tubogans, grontxadors and a playground for children.
Includes basketball court, soccer goal and volleyball / batminton, surrounded by a garden area where you can develop any type of recreational activity and family. It also includes track pentanca.


Si necessites connectar-te en línia disposes de Wifi al teu abast, amb connexió a totes les zones del càmping.

A l’estiu fem pa i croissants per encàrrec. És preferible fer una reserva de la comanda de pa pel dia següent. Oferim diferents varietats de pa: rústica, baguette i barra integral.
Malgrat el càmping no disposa de servei de lloguer de neveres, l’empresa Rentit envia electrodomèstics de lloguer com neveres o microones directament al nostre càmping sense cost afegit. Llogar amb Rentit és una opció fàcil i ràpida. Només cal indicar el nom del càmping i el vostre dia d’entrada i sortida. Us portarán els electrodomèstics directament a la vostra parcel·la, i us els vindrán a recollir el dia que marxeu.
Malgrat al càmping no proveïm de servei de lloguer de bicicletes, l’empresa Edibikes, situada a Vila-sacra, pot portar les bicicletes de lloguer directament al càmping per poder realitzar la vostra sortida.

Latest news

  • L'aventura comença al museu (Figueres)

Converteix-te en un detectiu al museu!

December 22nd, 2018|0 Comments

Avui us proposem una altre activitat divertida pels més petits de la casa que de ben segur els tindrà entretinguts durant les tardes de Nadal. Del 6 de desembre al 7 de Gener apunta’t a […]

  • Mercat de Nadal de Figueres

Mercat de Nadal de Figueres!

December 16th, 2018|0 Comments

Encara no us heu apropat a veure el Mercat de Nadal de Figueres? Teniu fins al 5 de gener per visitar l’espectacular escenari de llums, sons i olors de la Rambla. El mercat estarà obert […]

  • Pista de Gel

Diversió a la Pista de gel de Figueres!

December 11th, 2018|0 Comments

Ja és oberta la Pista de Gel a la Plaça Josep Pla al costat del Teatre Jardí de Figueres! Una de les activitats preferides de grans i petit ja éstà disponible. És una de les […]

  • Happy Christmas Party 2018 Figueres

Happy Christmas Party 2018 Figueres

December 8th, 2018|0 Comments

Us proposem una nova activitat per aquest dissabte 8 de desembre. Una festa plena d’activitats organitzada per l’associació de comerciants Rambla Amunt. De les 10h a les 20h hi hauràn parades que ens divertiràn amb […]